StroomVanDeZon beste deal garantie

Beste deal garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze zonnestroomsystemen voor de scherpste prijzen die mogelijk zijn aanbieden. Omdat wij langdurig jou partner willen blijven is het noodzakelijk dat wij de beste systemen met de hoogste servicegraad leveren. Natuurlijk is het een behoorlijke uitgaven, maar wij zijn er van overtuigd dat wij je een scherpe aanbieding gaan doen. Daarom bieden wij een beste deal garantie aan. 

In het verleden hadden wij een laagste prijs garantie. Deze is nu veranderd in een beste deal garantie. De concurrentie op de zonnepanelenmarkt is groot en er zijn altijd partijen die goedkoper willen of kunnen aanbieden, maar vraag je af of deze ook de zekerheden en garanties bieden die StroomVanDeZon biedt. Je doet een investering die jaren (tot wel 30 jaar) moet meegaan en dan wil je natuurlijk zeker weten of je installatie veilig is aangelegd en of je garanties waardevol zijn.

Inmiddels hebben wij veel geïnvesteerd in kwaliteit, garanties en veiligheid (zowel van de installatie zelf als onze manier van werken tijdens de installatie) dit betekent dat een absolute laagste prijsgarantie zoals wij die eerder kenden niet meer mogelijk is. Wat wij echter nog steeds beloven is dat je een scherp voorstel van ons krijgt maar mét onderstaande zekerheden. Vergelijk dat goed met andere aanbieders voordat je je keuze maakt.


Alle voordelen op een rij:

  • Uitsluitend A merken: Autarco, SolarEdge, Enphase, Blubase, Esdec
  • Beste paneel in de markt: 430 Wp glas-glas bifacial Topcon met maar liefst 25 jaar productfgarantie
  • Uitgebreide en lange productgaranties van 25 jaar en 30 jaar vermogensgarantie
  • Installatiegarantie van 10 jaar
  • Op Autarco systemen een verzekerde kWh-garantie (als enige merk ter wereld)
  • InstallQ gecertificeerd, je garantie voor een veilige en deskundige installatie
  • Aangesloten bij Garantiefonds SGZE
  • Altijd een schouw aan huis
  • Groepenkast service (aanpassingen of vernieuwing groepenkast zodat aan de huidige eisen (NEN1010) wordt voldaan
  • StroomVanDeZon is je duurzaamheidspartner ook voor andere verduurzamingen als warmtepompen (vanaf oktober 2024), thuisbatterijen, laadpalen en advies op het gebied van nieuwe ( dynamische) energiecontracten.

Weet zeker dat je appels met appels vergelijkt?

Vind je een lagere prijs voor exact hetzelfde systeem als wat wij aanbieden (zelfde merk panelen, zelfde aantal panelen, zelfde omvormer en montagesysteem,  zelfde extra services, garanties, etc. ) dan leveren wij jou dat systeem ook voor die prijs. Zo weet je zeker dat je bij StroomVanDeZon  NOOIT teveel betaalt!


Het enige wat je hoeft te doen is ons een mailtje sturen met de betreffende offerte, stuur dit naar info@stroomvandezon.nl en vermeld als onderwerp: Aanspraak laagste prijs garantie.

Wij nemen dan graag binnen een dag contact met je op!