Verzekerde kwaliteit en garantie met een SGZE certificaat van StroomVanDeZon

- je aanbetaling is gegarandeerd

- gegarandeerde garantieafspraken

- kwaliteitsborging installateur

Een zonnestroombedrijf dat is aangesloten bij een garantiefonds biedt je extra zekerheid. Zo zijn je investering en aanbetaling en eventuele toekomstige garantieafspraken gegarandeerd. Wel zo fijn. Daarnaast zijn er ook kwaliteitseisen die gesteld worden aan de deelnemers voordat ze kunnen deelnemen aan het garantiefonds.


Waarom is StroomVanDeZOn aangesloten bij het SGZE- garantiefonds?

Naast de vele garanties en zekerheden die wij standaard al bieden is StroomVanDeZon ook aangesloten bij het garantiefonds SGZE waarmee wij jou als klant optimale zekerheid geven over zowel de financiële- als de technische (garantie) aspecten van een zonnestroomsysteem.

Direct besparen zonnepanelen StroomVanDeZon


Omdat je zoveel mogelijk risico's wilt uitsluiten als je zonnepanelen aanschaft bieden wij jou, als extra zekerheid, een SGZE Certificaat aan. Je ontvangt dit certificaat automatisch voordat je de eventuele aanbetaling moet doen. Zo weet je vooraf zeker dat je aanbetaling veilig en gegarandeerd is mocht StroomVanDeZon onverhoopt failliet gaan.

Om ook zoveel mogelijk zekerheid te bieden ná de installatie bij de afhandeling van mogelijke garantie zaken biedt de SGZE ondersteuning. SGZE zorgt voor opvolging en afhandeling van eventuele garantie claims en vragen mocht StroomVanDEZon niet meer bestaan. Omdat dit soort vragen vaak pas jaren na de installatie mogelijk opkomen is het fijn voor jou als klant om te weten waar je met deze vragen terecht kunt.


Dit zijn je belangrijkste garanties en zekerheden:

  • Aanbetalingsgarantie: Je aanbetaling is tot 30 % gegarandeerd en veilig middels het SGZE certificaat
  • Installatiegarantie: Mocht StroomVanDeZon de installatie niet kunnen uitvoeren door faillissement dan verzorgt SGZE dat de installatie door een andere installateur wordt gedaan.
  • Fabrieksgarantie: SGZE regelt de uitvoering van de afgesproken fabrieksgarantie mocht StroomVanDeZon failliet zijn. Overigens is de fabrieksgarantie sowieso gegarandeerd omdat wij uitsluitend met gerenommeerde fabrikanten werken die betrouwbare garanties geven. 
  • Geschillencommissie: Mocht je er met ons niet uitkomen, wat overigens zeer onwaarschijnlijk is omdat wij naar 100% tevreden klanten streven...... dan kan de SGZE via haar geschillencommissie een oplossing zoeken.

    kernwaarde: klantentevredenheidlees meer op de website van de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie