Koop je StroomVanDeZon-systeem met een lening

Koop je zonnestroomsysteem met geleend geld en krijg directe besparingen op je stroomrekening. Het verbetert je energielabel en je woningwaarde. Bovendien kun je 21% BTW terugkrijgen.

Stroom produceren met een lening

Een lening maakt het mogelijk voor je zonnestroomsysteem te betalen in je eigen tempo. Omdat je zelf stroom opwekt gaat je voorschotbedrag van je energiebedrijf naar beneden, vaak meer dan je maandelijks betaalt voor je lening waardoor je direct gaat besparen. Je krijgt 10 jaar garantie op de panelen  en 25 jaar vermogensgarantie. Daarnaast heb je recht op onze unieke kWh garantie die uitkeert als je panelen minder opleveren dan afgesproken. De rente voor de lening is slechts 1,7 % en de looptijd 10 jaar hetgeen zorgt voor een laag maandbedrag.

    Ontvang een berekening voor jouw situatie

    De prijs van je zonnestroomsysteem is afhankelijk van de hoeveelheid stroom van je energiemaatschappij die je wilt vervangen door schone, zelf opgewekte stroom tegen een lagere prijs en de beschikbare ruimte op je dak. Wij berekenen exact waar je aan toe bent en laten je zien over 25 jaar (de levensduur van het systeem) wat het je oplevert. Uiteraard nemen we alle kosten voor de energiebespaarlening daarin mee.